CAFETARIA CICEK

CAFETARIA CICEK Cafetaria-Pizzeria-Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 797 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Cicek. Meer weten? Ontdek meer

15 aug 2022 om 7:30 Kwartier te laat maar wel echt goede friet en snacks.
11 aug 2022 om 21:52 Lekker eten, vooral veel en vers voor een redelijk bedrag.
11 aug 2022 om 1:33 Nog altijd de chapsalon in Nijmegen. Quick n great
8 aug 2022 om 20:20 Kapsalons waren aan. Goede porties. Bezorger was sneller dan de app aangaf. Goeie chappingz
5 aug 2022 om 19:49 Net iets te weinig friet in de kapsalon. Verder was het heerlijk! Bezorging duurde wel lang, maar de bezorger zelf was erg vriendelijk. Het eten was nog vers, dat zie je niet vaak als het lang duurt.
1 aug 2022 om 0:25 Snelle bezorging. Pizza was niet best, het had maar weinig smaak...helaas.
30 jul 2022 om 23:44 Was prima,en vriendelijke bezorger!
22 jul 2022 om 20:29 Ik zou me schamen als ik zo mn geld moest verdienen. Kleine harde koude frietjes volgens mij al enkele malen mee gefrituurd. Sate saus heb ik bewaard ,moet mmlk vd week enkele muren opknappen, kan ik mooi de gaten mee dichten.
22 jul 2022 om 2:22 Super, vanaf nu ga ik op de site bestellen, geen bezorgkosten :)
21 jul 2022 om 23:20 Het eten was warm en heerlijk ! En snel Bezorgd ik zal zeker vaker hier bestelen mijn complimenten aan deze restaurant super lekkere kapasalon, En bamischijf. Dankjewel Cicek!
20 jul 2022 om 19:43 Lekkerste kapsalon, van Nijmegen weet het zeker.
15 jul 2022 om 20:15 Verkeerde pizza bezorgd, kan gebeuren. Het gaat erom hoe je het oplost: oprechte excuses gemaakt en binnen een kwartier de juiste pizza binnen! Thanks!