CAFETARIA CICEK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 938 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Cicek. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2023 om 21:41 Snel bezorgd, goed verpakt en het smaakte allemaal goed. Tot de volgende!
27 mei 2023 om 22:17 Gisteren besteld. Optijd geleverd door een vriendelijke bezorger. Heel lekkere frietjes en snacks. Voor herhaling vatbaar!
21 mei 2023 om 21:50 Bestelling arriveerde ruim voor de aangegeven tijd, gloeiend heet. Topservice, mijn complimenten!
14 mei 2023 om 20:15 Snel,en gewoon lekker!
14 mei 2023 om 20:14 Pyszne
8 mei 2023 om 19:24 Perfect
29 apr 2023 om 18:57 Jammer. Friet zonder zout gevraagd. Helaas, niet dus. Verder niks te klagen.
22 apr 2023 om 21:09 Er zat haar in mijn eten en naderhand heb ik nog moeten overgeven. ik snap niet hoe je dat voor elkaar krijgt als cafetaria
20 apr 2023 om 21:51 De friet was niet goed gebakken en veel te weinig voor wat ik had besteld ik ben er ziek van geworden heel misselijk en spugen
20 apr 2023 om 14:57 Ik had cola besteld bij mijn eten maar dit zat er weer niet bij!!
19 apr 2023 om 19:14 Netjes en goed op smaak. Snel bezorgd op de fiets allrs goed warm.